Fast Fire & Safety Care

Gepubliceerd door FFSC op

Als werkgever van een organisatie of bestuurder van een school bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw mensen. De wet verplicht daarom ieder bedrijf en organisatie de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen en personen aan te wijzen die in geval van incidenten weten wat er moet gebeuren.

Iedere organisatie dient zijn bedrijfshulpverlening goed te regelen. Vaak ontbreekt het echter aan tijd of de specifieke kennis met betrekking tot veiligheid, wet- en regelgeving op dit terrein.

In dat geval kan FF&SC u helpen. FF&SC brengt uw veiligheidsrisico’s in kaart, helpt u bij het opzetten van het veiligheidsbeleid en ondersteunt bij de uitvoering ervan door middel van trainingen en oefeningen.

FF&SC heeft ruime ervaring opgedaan bij de overheid, scholen en in het bedrijfsleven. Ook beschikken we over een uitgebreid netwerk aan bedrijven en kennisdragers binnen ons vakgebied.

Categorieën: Over ons

1 reactie

HelenKed · september 23, 2019 op 3:40 pm

Hallo.

Waar Kan Ik XEvil gratis downloaden op uw website?
Ik heb informatie van je steun. XEvil is echt het beste programma voor captcha oplossen, maar ik heb de nieuwste versie nodig.

Dankzij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.